December 7

Factorii cei mai importanti in optimizarea SEO pentru Bing

Factorii care determina un ranking bun pe Bing.

Dupa cum probabil credeti, algoritmul exact al lui Bing nu este disponibil public si din aceasta cauza exista o multime de speculatii despre ceea ce cantareste mai mult pentru Bing (in comparatie cu Google) si ce cantareste mai putin.

Multi experti SEO testeaza diferite interogari de cautare, analizeaza rezultatele, si pe baza acestora incearca sa-si dea seama ce tactici cunoscute de SEO lucreaza mai bine cu Bing. De exemplu, aceste teste sunt destul de interesante. Ai nevoie de optimizare seo in Moldova? Viziteaza DanBradu.com.

Unii experti SEO cred ca Bing este de fapt Live Search in haine noi (adica interfata cu utilizatorul), in timp ce altii spun ca exista diferente vizibile intre Live Search si Bing. Dar nu exista nicio indoiala ca, deocamdata, Bing reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de Live Search, in ceea ce priveste relevanta rezultatelor cautarii.

Nu este prima data cand relativ la Bing, nu exista niciun acord in comunitatea SEO cu privire la complexitatea algoritmului, dar daca putem rezuma, aici sunt cativa factori care sunt (sau cel putin se crede ca sunt) importanti atunci cand avem de-a face cu optimizari pe Bing:

·         Backlink-urile sunt de o importanta mai mica. Daca comparati primele 10 rezultate in Bing si Google, este evident ca toti cei egali, „castigatorii” din Bing au mai putine backlink-uri decat castigatorii de pe Google. Nu este clar daca nofollow conteaza cu Bing.

·         Textul de ancora de intrare conteaza mai mult. Cantitatea de link-uri calitative de intrare ar putea fi de o importanta mai mica pentru Bing, dar textul de ancorare are cu siguranta mai multa importanta.

De fapt, din moment ce textul ancora este una dintre masuratorile calitatii legaturilor de intrare, nu este deloc diferita. Obtineti text de ancora de calitate si veti obtine rezultate bune atat in ​​Bing, cat si in Google.

·         Legaturile de spam nu vor face prea multe pentru tine pe Bing. Din moment ce cantitatea de backlink (chiar daca acestea sunt de calitate superioara) pare a fi de o importanta mai mica pentru Bing, spam-ul de legaturi va fi chiar mai putin eficace decat cu Google. ·         Factorii Onpage conteaza mai mult decat pe Google. Acesta este unul dintre punctele cele mai controversate. Multi experti SEO nu sunt de acord, dar multi cred ca factorii onpage conteaza mai mult cu Bing decat cu Google. Totusi, nu are nimic de-a face cu anii ’90, cand factorii onpage erau de o importanta radicala.

·         Bing acorda mai multa atentie autoritatii site-ului. Daca este adevarat, aceasta este o veste proasta pentru bloggeri si site-uri mici, deoarece inseamna ca rezultatele cautarii sunt distorsionate in favoarea site-urilor mai vechi si / sau site-urilor organizatiilor autoritare. Varsta domeniului este, de asemenea, foarte importanta cu Bing – chiar mai mult decat cu Google.

·         Continutul proaspat conteaza mai putin. Bing pare putin conservator – sau poate ca nu poate indexa site-urile asa de repede – dar se pare ca pe acest motor, continutul proaspat nu este atat de vital ca si pe Google.

Acest lucru este legat de varsta specificului domeniului si, prin urmare, veti vedea pagini antice de rang inalt (dar aceste pagini vechi sunt relevante pentru interogarea de cautare).

·         Bing este mai prietenos cu Flash-ul. Optimizarea unui site Flash pentru Google este un cosmar SEO. Este prea devreme sa spunem, dar se pare ca Bing este mai prietenos cu Flash, ceea ce este o veste buna pentru toate site-urile in care Flash este (inca) folosit puternic.

Deocamdata, este prea devreme sa spunem care sunt factorii importanti pentru Bing. Dar faptul ca rezultatele cautarii sunt relevante inseamna ca algoritmul lor este cu adevarat precis. Ei bine, rezultatele relevante in Bing se datoreaza faptului ca webmasterii au fost luati prin surprindere si ca nu au avut timp sa optimizeze pentru Bing.

Ca urmare, continutul este autentic, nu exista trucuri SEO si optimizare artificiala. Vom vedea daca acest lucru va ramane asa in viitor, cand webmasterii vor invata cum sa optimizeze si pentru Bing!


Tags: , , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted December 7, 2017 by profetul in category "Calculatoare/Internet

Leave a Reply