December 30

Ai nevoie de un acoperiș cu clasă? Alege țigla metalică marca Umbrella

Atunci când îți construiești casa sau atunci când dorești să o renovezi, trebuie să te asiguri că materialele pe care le alegi întrunesc toate condițiile necesare pentru a-ți conferi atât siguranță, cât și o calitate superioară.

Știm bine că una dintre componentele importante ale unei construcții, indiferent de dimensiuni, este acoperișul. Dacă îți dorești ca acesta să aibă durabilitate, optează pentru montarea unui acoperiș din țiglă metalică marca Umbrella.

Ce caracteristici și specificații tehnice prezintă un astfel de acoperiș

În primul rând, ai la dispoziție o gamă diversificată de culori pentru țigla metalică, astfel încât poți alege între roșu cărămiziu, brun, maro, negru sau chiar gri metalic.

Un alt avantaj pe care îl oferă țigla metalică Umbrella este conferit de garanția extinsă de până la 30 de ani la coroziune, 15 ani garanție în ceea ce privește menținerea culorii și, nu în ultimul rând, 50 de ani garanție ca durată medie de exploatare, oferindu-i casei tale un aspect impecabil.

Țigla metalică Umbrella, cea mai bună soluție pentru acoperișuri trainice

Țigla metalică Umbrella se poate găsi în două modele: cu prinderi ascunse (formată din panouri din două module) și clasică (formată din panouri care au lungimea maximă de 12 module).

De altfel, se poate opta pentru țigla metalică din clasele Premium și Standard Plus (care sunt realizate din oțel nordic SSAB), în timp ce restul tipurilor de materie primă fac parte din clasele Mat Structurat, Standard și Economic.

Atât țigla metalică Umbrella, care face parte din clasa Premium, cât și clasa Standard Plus, oferă numeroase avantaje care determină durabilitatea acoperișului.

De pildă, prezintă protecție împotriva razelor ultraviolete, oferă o bună rezistență a culorii timp îndelungat, oferă protecție împotriva coroziunii și are proprietăți anti-alunecare în ceea ce privește deplasarea pe acoperiș în momentul montării și manevrării. De asemenea, prezintă durabilitate de până la 100˚C.

Cum funcționează sistemul de prindere ascuns

Țigla metalică dublu modulară are un sistem inovativ cu îmbinări ascunse care conferă acoperișului un aspect estetic, pe lângă avantajul viabilității și cel al siguranței, datorită faptului că elimină din start posibilele infiltrări de apă care pot apărea prin găurile de la șuruburi.

De asemenea, nuanța semi-mată a vopselei conferă acoperișului un aspect impecabil, unic, uniform și, bineînțeles, plăcut. În plus, calitatea oțelului nordic SSAB din care este fabricată țigla Umbrella din clasa Premium garantează menținerea nuanței de culoare de la un lot de materie primă, la altul.

În plus, acoperirea GreenCoat Mica BT este realizată dintr-un ansamblu patentat de vopseluri ecologice, în care o porțiune consistentă a materialului tradiţional este substituită de o componentă bio.

Un alt avantaj pe care îl conferă modulele de țiglă metalică Umbrella este conferit de ambutisarea prin intermediul căreia se poate realiza suprapunerea perfectă a patru panouri de țiglă. De asemenea, tăierea 3D nu face altceva decât să asigure atât uniformitate acoperișului, cât și să permită îmbinarea modulelor de dimensiuni mici.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted December 30, 2017 by profetul in category "Casa si gradina

Leave a Reply