December 11

Cum poti avea parte de un masaj profesional in doar 15 minute?

Lipsa timpului este o problema tot mai frecventa in ziua de astazi. Mereu de plangem de acest lucru, in loc sa cautam alternative prin care l-am putea organiza corespunzator. La fel se intampla si in ceea ce priveste sedintele de masaj – parca niciodata nu avem timp de un asemenea rasfat.

Cateodata este si un adevarat chin sa iti faci programare la un salon de masaj pentru ca nu mereu data pe care ti-o doresti tu este disponibila. Pentru a scapa de astfel de probleme, cum ca nu vei avea parte de un masaj ca la carte ori de cate ori iti doresti, iti recomand sa incerci fotoliile de masaj de la Masatto.

15 minute intr-un fotoliu de masaj fac cat o sedinta complexa la salon!

Ti-ai imaginat vreodata cat de minunate pot fi momentele in care pot avea parte de un masaj profesionist direct la tine acasa? Fotoliile de masaj de la Masatto intocmai acest lucru pot sa ti-l ofere si chiar mai mult decat pot face doua maini dibace.

Sa stii ca timpul nu este o problema atunci cand vine vorba de un masaj in fotoliile de la Masatto – 15 minute pe zi sunt suficiente! Bineinteles, in momentele care ai mai mult timp liber vei adora sa te relaxezi intr-un astfel de fotoliu – te invit sa accesezi masatto.ro, sa iti programezi o vizita in unul din showroom-urile din Romania si nu numai, pentru a te convinge.

Masatto iti da posibilitatea sa testezi aceste fotolii Cluj Napoca, dar si in alte colturi ale tarii precum Bucuresti, Piatra Neamt, Oradea, Sibiu si Timisoara. Totodata, Masatto are showroom-uri si in Dublin si Italia.

Polaris – fotoliul de masaj recomandat de Liviu Varciu!

In topul fotoliilor de la Masatto se claseaza pe un loc fruntas fotoliul de masaj Polaris. Functiile lui sunt diverse si incep de la sistemul de incalzire cu role ceramice si perne pentru masaj multistrat. Totodata, sistemul gravitatie zero pe care il inglobeaza iti asigura o pozitie optima a corpului pe toata durata sedintei. Sa nu mai vorbim ca Polaris poate realiza un masaj extrem de complex si pentru picioare.

De ce l-ai achizitiona? In primul rand, durerile de spate au devenit o afectiune la ordinea zilei – toti ne confruntam cu ele. Polaris te poate scapa de aceste dureri daca il folosesti minim 15 minute in fiecare zi.

Crampele musculare si epuizarea fizica sunt alte doua probleme ce pot fi elimitate cu ajutorul fotoliului de masaj Polaris de la Masatto. Sa nu mai vorbim de epuizarea psihica care deriva de cele mai multe ori din suprasolicitate sau somn necorespunzator – dupa cateva sedinte vei observa cu somnul tau sa imbunatateste.

Dupa cum ti-am mai spus, Polaris nu este singurul model disponibil. Te invit sa accesezi masatto.ro si sa achizitionezi fotoliul de masaj care se pliaza intocmai pe exigentele tale. Nu uita de locatiile showroom-urilor – locurile in care poti testa oricand profesionalismul fotoliilor de masaj de la Masatto.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted December 11, 2019 by profetul in category "Casa si gradina

Leave a Reply