February 26

Tipuri de espresoare pentru cafea

Cu siguranta, cafeaua facuta acasa nu este niciodata la fel de buna precum cea de la cafenea sau de la restaurant in cazul in care nu este facuta cu un espressor de cafea.

In cazul in care vreti sa serviti acasa cea mai buna cafea, cu siguranta este nevoie sa aveti propriul espressor, asa ca inainte de a merge la cumparaturi, este important sa cunoasteti tipurile de espressoare.

Masini de espresso semi-automate

Echipamentele espresso semiautomatice sunt cele mai obisnuite, avand o pompa electrica de bere care este pornit si oprita manual de catre utilizator. Aceste masini sunt relativ simplu de operat, dar (impreuna cu masinile cu parghie) necesita cea mai mare interventie manuala.

Masini espresso cu levier manual

Masinile espresso manuale ofera stil vechi si opere de arta vechi, cu capacitatea de a prepara espresso rafinat; totusi, acestea necesita cel mai inalt grad de indemanare si o foarte buna capacitate de a stapani masinaria; si sunt recomandate doar pentru purpuriul espresso hands-on, care este dispus sa investeasca ceva timp si sa experimenteze.

Tragerea unui espresso perfect dintr-o masina de espresso este o experienta cu adevarat plina de satisfactii. De fapt, faceti parte din procesul de fabricare a cafelei.

Masini espresso super-automate

Aparatele de espresso super-automate sunt masini sofisticate, care macina automat cafeaua, umple si maresc cosul de filtru, prepara un volum prestabilit de espresso, apoi arunca buretele de cafea folosit intr-un recipient de gunoi interior.

Fiecare ciclu necesita, in general, cateva minute pentru finalizare; moment in care poate fi repetat cu usurinta pentru a crea o alta cafea. Aceste masini pot, de asemenea spuma lapte pentru prepararea cappuccino sau latte folosind fie o bagheta de aburi sau un sistem automat de spumare a laptelui, in functie de model.

Capsule Espresso Machines

Capsulele de espresso sunt cele mai bune din punct de vedere al confortului si sunt ideale pentru birouri, restaurante si alte operatiuni de servire a alimentelor, precum si in casa. Introduceti simplu o capsula care este pre-umpluta cu cafea macinata in aparat si apasati un buton pentru a produce un espresso bogat, gros si autentic.

Tinand cont de toate aceste detalii, recomandarea noastra consta intr-un espressor DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110b pe care il puteti folosi ori de cate ori doriti sa savurati cea mai buna cafea, acasa.

Acesta este cel mai bun espressor de cafea pentru persoanele comode sau pentru cele care nu au suficient de mult timp liber pentru a prepara o cafea. Tot ce trebuie facut este sa apasati pe un simplu buton, si sa reglati intensitatea aromei invartind alt buton, iar aparatul prepara cea mai buna cafea.

Cu un espressor DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110b puteti prepara si cappucino cu spuma bogata. De mentionat este faptul ca recipientul pentru cafea dispune si de un capac, pentru ca astfel se va mentine mai mult timp aroma.

Asadar, va puteti indrepta atentia spre diferite expressoare de cafea pentru acasa, insa dintre toate acestea un espressor DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110b va face cel mai bine fata cerintelor.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted February 26, 2019 by profetul in category "Casa si gradina

Leave a Reply