May 24

Ce rochii de mireasă se poartă în 2017

Orice femeie încă din copilărie visează să fie mireasă, să îmbrace o rochie de prinţesă şi să radieze de frumusețe și fericire. Indiferent de stilul pentru care optaţi: nonconformist, clasic, modern, decoltat sau nu, important este să alegeţi modelul care vă reprezintă şi vă va oferi un aer regal în ziua nunţii.

În acest sezon creatorii celebri au dat startul unor trenduri spectaculoase de rochii de mireasă.  Anul 2017 aduce ţinute fine dar cu linii mai îndrăzneţe, marcate prin simplitate, feminitate şi rafinament, care scot în evidenţă orice siluetă.

Printre materialele preferate ale marilor designeri se regăsesc mătasea mikado, organza, tulle-ul, dantela, materialele stretch, chiffon, broderiile şi accesorile cusute manual. Se poartă rochia minimalistă, dar şi cea decorată. Se pot aplica perle, pietre preţioase sau semipreţioase, aplicaţii 3D, pene, blăniţă… Aici puteţi da frâu liber imaginaţiei!

Tendințele pentru rochii de mireasa 2017

Decolteul keyhole sau gaura cheii rămâne şi în acest sezon „accesoriul” perfect pentru mireasa modernă. Este acel ceva, care va atrage toate privirile. Discret şi delicat, dar în acelaşi timp extrem de elegant, acest tip de decolteu poate fi purtat atât la o rochie lungă, cu trenă, cât şi la una mai scurtă, la o ţinută cu mâneci lungi din dantelă sau la cele cu corset. Se potriveşte mireselor îndrăzneţe, care vor să pună accent pe partea superioară a corpului, dar şi domnişoarelor mai timide. În acest an, designerii au mai jonglat cu creativitatea şi au găsit noi idei cum ar fi – decolteul acoperit cu dantelă sau tulle nude, care imită perfect culoarea pielii.

Decolteul în formă de inimă este pe val în 2017. Fie că vorbim despre rochiile cu bretele, cu mâneci lungi sau de cele cu corset, croiala acestui decolteu pune în valoare orice tip de siluetă şi orice mărime de bust, transformând-vă într-o divă adevărată. Decolteul în formă de inimă se combină cel mai bine cu rochiile de tip prințesă şi A-line, fiind adoptat cu precădere în ţinutele cu talie înaltă.

Umerii dezgoliţi şi corsetele se împacă de minune în noul sezon, oferind ansamblului vestimentar o notă de eleganţă, senzualitate şi delicateţe în acelaşi timp. Este un model care avantajează miresele cu braţele tonifiate, punând în evidenţă atât frumuseţea acestora, cât şi a umerilor.

Dantela chiar dacă va fi mai puţin prezentă în 2017, va ocupa în continuare un loc de cinste. Designerii de rochii de mireasă pun preţ pe croiuri simple, cu proporţii perfecte realizate din materiale fluide şi croite cu o dantelă fină.

Tendinţele anilor`30 sau`60 revin în industria bridal. Astfel, rochia de mireasă retro regală devine un alt trend ce merită să fie menţionat în 2017. Reinterpretarea modernă a unor modele celebre, specifice doamnelor de la curţile regale, este o nouă viziune a creatorilor de modă. Designul clasic va căpăta un stil aparte graţie ţesăturilor rafinate combinate cu croiuri inovative.

Doi în unu – designerii au revoluţionat piaţa vestimentară pentru ziua marelui “DA” şi au conceput rochii de mireasă cu elemente detaşabile sau convertibile: funde supradimensionate (în talie, la mâneci sau adăugate chiar ca accesoriu), trene, cape, fuste din tulle. Acum mireasa poate purta la marele eveniment două ţinute, şi îşi va surprinde invitaţii cu un look proaspăt la petrecere.

Rochiile de mireasa colorate sunt dedicate tinerelor care vor să se remarce şi să spargă tiparele. În 2017, designerii mondiali ne surprind cu o combinaţie cromatică irezistibilă: de la nuanţe subtile de roz, albastru serenity, pastelurile liliachii, nude sau culoarea șampaniei, până la degradeuri puternice sau broderii florale colorate. Dacă sunteţi o fire nonconformistă, alegeţi o rochie non-tradiţională. Efectul va fi WOW!

O altă mare tendinţă a acestui sezon sunt rochiile de mireasă mini, midi sau de tip Audrey Hepburn (până la nivelul gleznei). În vogă sunt şi creaţiile „high-lows” – scurte în faţă şi lungi la spate. Miresele neconvenţionale, care adoră luxul şi ţinutele statement pot alege cu încredere acest model. Sau… Ce ziceţi de o pereche de pantaloni de mireasă?

Fiţi în tendinţe! Nu uitaţi, în ziua nunţii trebuie să străluciţi, atât prin atitudine, cât şi prin apariţie.Copyright 2019. All rights reserved.

Posted May 24, 2017 by profetul in category "De purtat

Leave a Reply