September 3

Ingrijirea bijuteriilor false

bijuteriiDaca aveti mai multe accesorii, detineti cu siguranta si unele piese false, dar la moda. Persoanele care au o multime de bijuterii false au invatat mai multe moduri de a avea grija de ele de-a lungul anilor si au impartasit cu noi aceste secrete.

Pastrarea bijuteriilor – Expunerea la aeri încurajeaza decolorarea, de aceea este atat de important sa stocati bijuteriile dumneavoastra in saculeti speciali. De la magazin, aceste bijuterii vin intr-o cutie speciala captusita, pentru a evita amestecarea diferitelor metale colorate. Incercati pastrarea obiectelor de aur impreuna si cele de argint impreuna, astfel incat acestea sa nu se frece unele de celelalte.

Nu le uda – Una dintre notiunile de baza in pastrarea bijuteriilor false este ca umiditatea este foarte daunatoare, deci oricand faceti baie, dus, va spalati pe maini, spalati vase sau mergeti la inot, scoateti bijuteriile. Daca le udati din cand in cand nu este un dezastru, insa de-a lungul timpului, umiditatea poate provoca decolorarea si ruginirea, mai ales daca spuma de sapun persista printre piesele tale de bijuterii.
Pune-ti bijuteriile la sfarsit – Un alt mod de a avea grija de bijuteriile false este sa ti le pui chiar inainte sa pleci din casa. Fixativul si parfumul pot fi absolut daunatoare pentru aceste bijuterii, asa ca nu le pulverizati in timp ce le purtati, ci numai dupa.

Nu lucrati din greu cu bijuteriile din aur puse – Inainte de a merge la sala de sport, lasati acasa orice fel de bijuterii, false sau nu. In plus, este mult mai usor sa-ti faci exercitiile fara nimic care sa te opreasca din drum. Acumularea transpiratiei pe bijuterii este foarte daunatoare, mai ales celor false. In plus, ajunge putina transpiratie pe degete pentru a pierde inelul preferat.

Scoateti bijuteriile atunci cand faceti treaba in gospodarie – Toate produsele de curatare au un efect negativ grav asupra bijuteriile, false sau nu, deci asigurati-va ca nu aveti orice bratari sau inele inainte de a incepe sa curatati podeaua. Exista oameni care au avut o anumita reactie a pielii in contact cu aceste solutii, iar metalele false au interactionat cauzand prbleme grave asupra pielii.

Nu folosi crema hidratanta – Daca ai de gand sa porti bijuterii false, va trebui sa te abtii de la a pune crema hidratanta pe zonele in care vei purta piesele. In cazul in care crema hidratanta nu este complet absorbita, va lasa un reziduu pe bijuterii si le va stirbi din luciu.

Curatati bijuteriile – In cele din urma, nu uitati sa curatati bijuteriile false, ocazional. Cu putina apa calda si sampon pentru copii, frecati usor cu periuta de dinti. Puteti folosi, de asemenea, un pic de pasta de dinti pentru a elimina acumularea de mizerie si pentru a spori stralucirea. Cu toate acestea, nu folositi pasta de dinti pe niciun produs cu lipici sau vopsea, deoarece aceasta dizolva.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted September 3, 2015 by profetul in category "De purtat

Leave a Reply