November 18

Alegerea ghetelor pentru cei copii

Pentru parinti, odata cu venirea sezonului rece, una dintre marile provocari este aceea de a alege o pereche de ghetute pentru copii. Ei bine, in continuare vom vedea care sunt cativa dintre cei mai importanti factori de luat in considerare de catre parintii care cauta incaltaminte pentru cei mici.

Calitatea materialelor

Calitatea materialelor reprezinta primul factor de luat in calcul. O pereche de ghete Megane ar putea reprezenta cea mai buna alegere in conditiile in care incaltarile sunt confectionate manual, din materiale de cea mai buna calitate. La interior, ghetele au blana sintetica, in timp ce la exterior sunt confectionate din piele naturala. Nu trebuie sa uitam nici talpa, care este antiderapanta si din cauciuc.

Ce zici de indicele de caldura?

Probabil ati observat deja ca exista adesea un numar care sa indice cat de cald ne va mentine incaltamintea. Chiar functioneaza? De fapt, potrivit specialistilor, acest indice de caldura este o aproximare a randamentului, dar nu este o necesitate absoluta. Cu cat este mai mare indexul, cu atat botul ne va proteja picioarele de frig.

Alti factori pot ajuta sa isi mentina cei mici picioarele calde: talia joasa (baza termica ar trebui sa fie preferata), talpa termica si activitatea practica fata de tipul de cizme ales. De exemplu, daca cizmele sunt purtate pentru o activitate sportiva, este mai bine sa favorizati pentru cei mici un indice de caldura mai mic din cauza caldurii care va fi eliberata de picioare.

Cum sa alegi ghetele de iarna pentru copii

Primul lucru de stiut este ca copiii tind sa transpire mai mult decat adultii, deoarece sunt mai activi, dar si pentru ca metabolismul lor rapid ii face sa arda mai multa energie. Asta ii face mai reci decat adultii.

Un bun truc pentru a mentine interiorul incalzitorului mai lung este, prin urmare, sa optezi pentru ghete cu straturi detasabile, deoarece creeaza o despartire intre pasla si partea superioara a cizmei, care ajuta la o mai buna reglare a temperaturii in interiorul cizmei. Un bun simt detasabil va fi realizat din mai multe straturi de materiale:

  • Poliester: manevreaza bine umiditatea
  • Lana: ofera un nivel bun de caldura
  • Aluminiul: actioneaza ca agent reflector, pastreaza caldura in interiorul portbagajului si respinge frigul.

Unele cizme fara straturi detasabile sunt, de asemenea, minunate pentru a mentine picioarele calde, dar trebuie sa aveti grija sa fie impermeabile cu cusaturi sigilate.

Cumparaturi online?

Multi parinti carora nu le permite timpul sa viziteze magazinele din oras, iau cu asalt magazinele online. Giraffe Shoses este un asemenea magazin online, de unde parintii pot alege pentru cei mici, diferite modele de incaltaminte confectionata manual si din cele mai bune materiale, la cele mai atractive preturi.

Chiar daca acestia nu vad incaltarile la fata locului, au posibilitatea de a vedea tabelul de marimi pe site, si pot comanda incaltarile pe care le vor primi in cel mai scurt timp. Magazinul online ofera si posibilitatea de retur, daca incaltarile nu corespund asteptarilor.

Deci, ideea de a cumpara incaltaminte online pentru cei mici poate fi una buna, daca parintii aleg un magazin renumit precum Giraffe Shoses, si tin cont de calitatea materialelor, de tabelul de marimi, etc.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted November 18, 2019 by profetul in category "Fashion

Leave a Reply