November 20

The Twilight Saga: New Moon …

b-2012-movie-2009-inde-4978aaace8221Mai este aproximativ o saptamana si vom putea urmari unul dintre cele mai asteptate filme din aceasta luna , “New Moon” partea a doua a seriei “Twilight” .Se pare ca acest film este mult mai spectaculos fata de precedentul , avand mult mai multe efecte speciale.

In aceasta parte Bella va fi parasita de Edward , fiind foarte afectata aceasta isi gaseste alinarea prin Jacob , care devine treptat “cel mai bun prieten”.Bella va afla ca pe langa vampiri exista si varcolaci , iar Jacob este unul dintre ei…In final Bella va trebui sa-l salveze pe Edward …Nu va povestesc mai mult pentru ca nu vreau sa va stric surpriza , pentru a intelege mai bine puteti citi cartea.

Trailerul arata ca New Moon este un film care nu trebuie ratat:

Category: Filme | LEAVE A COMMENT
November 16

2012 (2009) review…

b-2012-movie-2009-inde-4978aaace822
Pot spune ca a meritat asteptarea acestui film , care nu a dezamagit , a fost chiar foarte bun.Merita vazut la cinema pentru ca are multe efecte speciale si un asemenea film trebuie trait la intensitate maxima.

Filmul prezinta un subiect foarte discutat la noi si anume sfarsitul lumii in 2012 , prezis de mayasi , de nostradamus si de multi alti oracoli :-@ …

Category: Filme | LEAVE A COMMENT
November 8

Trilogia Matrix

Eram in cautare de un film sf si mi-am adus aminte de filmul “Matrix” care l-am vazut acum cativa ani…Filmul este foarte tare , te tine in suspans , are f.multa actiune si trebuie sa-l vizionezi de mai multe ori ca sa intelegi toate chestile.

Neo ,  un tanar hacker care doreste sa afle ce inseamna “Matrix” ,  este recrutat de echipa lui Morpheus pentru a se alatura luptei impotriva “agentilor”.Acesta afla ca viata pe care o ducea inainte este de fapt doar o inchipuire.  Ceea ce pare real in viata oamenilor, nu este altceva decat imaginatia lor, ei fiind victime ale unui program ce creeaza o realitate virtuala.

Morpheus crede ca Neo este “alesul “, cel care va duce la terminarea razboiului , deoarece se potriveste cu profetia Oracolului.

Pentru a afla restul povestii urmariti filmele , nu vreau sa va stric surpriza :)…

Category: Filme | LEAVE A COMMENT
August 7

Harry Potter si Printul Semipur review

harry_potter_half_blood_prince_dumbledore_potterMult asteptatul film “Harry Potter si Printul Semipur” a fost o reala dezamagire pentru mine care am citit si cartile.Filmul este foarte mult condensat si sare peste elemente esentiale :batalia din castel este prezentata f.putin , aici unde este punctul culminant.

Este un film mult mai slab ca precedentul , in “Harry Potter si Ordinul lui Pheonix” unde a fost mult mai multa actiune si mult mai bine prezentata cartea.

Parerea mea ca ar fi trebuit sa faca 2 parti pentru aceasta carte pentru a cuprinde foarte bine toate scenele.

In trailer filmul pare f.interesant , de aceea am si asteptat cu nerabdarea aparitia filmului.

Sa speram ca urmatorul film va fi mult mai reusit ca acesta , pana atunci cititi mai bine cartea.

Va recomand filmul numai celor care au citit cartea deoarece pentru ceilalti va fi greu sa inteleaga anumite parti.

Category: Filme | LEAVE A COMMENT