September 2

Tipuri de module ale programului LegisPlus

legisLegisPlus este cea mai buna aplicatie de pe piata in materie de legislatie si ofera posibilitatea oricarui utilizator de a accesa foarte rapid si simplu, online, adica ceea ce inseamna ca puteti sa il folositi chiar din scaunul personal de acasa, baza de date de legislatie a programului cu acelasi nume, Legis. Acest program are mai multe facilitati, dintre care faptul ca ofera actualizare zilnica, pentru ca utilizatorii sa fie la curent cu orice modificare, orice act care intra in vigoare precum si care nu mai este valabil. Programul ofera diverse facilitati prin care poti sa selectezi si sa cauti foarte rapid si simplu dupa mai multe criterii, facand cautarea de informatii legislative mult mai usoara decat ar fi fost prin intermediul Monitorului Oficial.

Un anumit modul de acest gen este specific creat pentru anumite parti, cum ar fi cele ale societatilor comerciale, ale institutiilor de stat, precum si pentru autoritatile locale, astfel incat munca lor este cum mult mai usoara. In plus puteti sa testati aplicatia Legis Plus pentru a vedea cat de utila este inainte de a o cumpara, pentru a va asigura ca achizitionati ce este mai bun, si ca veti avea nevoie intr-adevar de acesta. Modulul LegisPlus Practic Eu este asadar un modul care cuprinde diverse acte oficiale din legislatia Romaniei, ceea ce inseamna acces la mai mult de 150.000 de acte normative, care au fost publicate, bineinteles, in Monitorul Oficial, mai cuprinde diverse modele tip de documente cum ar fi contracte, cereri, procuri ori actiuni in justitie.

In plus, modulul LegisPlus Practic Eu ofera posibilitatea utilizatorului de a folosi un dictionar foarte ajutator si avantajos in care puteti sa gasiti diversi termeni latini, de drept civil, de drept al muncii, juridic ori de drept international al afacerilor si asa mai departe. Mai mult, acesta ofera si accesul la o imensa baza de date de definitii precum si de abrevieri care se regasesc si in legislatia romaneasca, la care se adauga si posibilitatea de a cauta expresiile sau anumiti termeni din definitii si de a accesa un hiperlink legat de acele acte le care a aparut abrevierea ori definitia pe care ati cautat-o.

Legislatie online este asadar un program foarte eficace si usor de utilizat, mai ales ca nu necesita instalare si poate fi folosit direct online, program cu o baza de date imensa in care putem gasi numeroase informatii referitoare la diverse aspecte, dintre care si cele legate de legislatia Romaniei, cum ar fi cele peste 90.000 de acte normative care dateaza inca din inceputul secolului 19 si pana in prezent, orice tip de act oficial din aceeasi perioada specificata mai sus, cum ar fi legi, hotarari, ordonante, ordine, criterii, anexe, acte republicate si asa mai departe.