July 15

Ce surprize romantice îi poți face partenerei tale?

Indiferent că este o ocazie specială sau nu, femeile au nevoie mereu de gesturi de afecțiune și  de mici „dovezi” care să le confirme că încă le iubești. Deși ție nu îți stă mereu gândul la asta, și crezi că este suficient să-i spui că o iubești de fiecare dată când se culcă, uneori trebuie să-ți mai pui imaginația la treabă și să te gândești și la alte moduri prin care să îți poți demonstra sentimentele.

Și cum nu toți bărbații sunt romantici incurabili care să facă un gest romantic din orice, venim noi cu câteva idei simple și de impact, cu care nu ai cum să dai greș dacă vrei să-ți faci partenera fericită!

Cumpără-i un cadou!

Femeile iubesc cadourile. A văzut cineva vreo femeie care să nu fie bucuroasă atunci când primește un cadou? Dacă ați văzut, vă rog arătaține-o și nouă! Nu ai cum să dai greș dacă alegi să-i faci un cadou, și ai și atât de multe categorii din care poți să alegi. Dacă totuși nu-ți place să te plimbi prin magazine, iar cumpărăturile nu sunt punctul tău forte, atunci găsești aici câteva idei de cadouri pentru doamne.

Gătește-i ceva bun!

Femeile adoră dulciurile, așa că, de ce să nu-i gătești prăjitura preferată? Acest lucru o va impresiona foarte mult, mai ales că e făcută de tine. Nu trebuie să fie perfectă, important este să-i arăți că ți-ai dat silința și ai vrut să-i faci o surpriză frumoasă. Acesta va fi lucrul pe care îl va aprecia cu adevărat și nu neapărat gustul sau cât de bine ți-a ieșit prăjitura.

Dacă nu te consideri încă atât de expert în tainele gătitului, atunci poți să-i faci câteva clătite. Sunt simplu de făcut și pot ieși foarte gustoase, mai ales dacă le combini cu nutella sau dulceața ei favorită!

Ia-o într-o mini excursie sau city brak!

Dacă ai avut o perioadă mai stresată în ultima vreme la muncă și nu prea ai mai avut timp de ea, atunci trebuie să te revanșezi neapărat și să-ți aloci un weekend doar pentru ea. Poți organiza o mică excursie în oraș, o ieșire la iarbă verde, un grătar sau un picnic.

Dacă vrei să faci ceva mai impresionant, alege un city break. Siteurile de turism pun la dispoziție foarte multe ofere last minute la prețuri de nerefuzat. Imaginează-ți, cum ar fi să o suni din senin și să-i spui: „Fă-ți bagajul, weekendul ăsta plecăm!”. Îi vei demonstra cât de spontan ești și o vei face să te privească cu alți ochi!

Scoate-o la o întâlnire romantică!

Orice relație are nevoie din când în când de o întâlnire romantică care să le readucă aminte partenerilor cum erau la început. Poate ați fost amândoi preocupați de muncă și nu ați mai avut ocazia să vă dedicați timp pentru voi doi. Fă o rezervare la un restaurant sofisticat, sau la un restaurant care are o însemnătate emoțională mare pentru voi și petreceți împreună câteva clipe de neuitat.

Un lucru vital este că nu ai nevoie neapărat de aceste idei pe care ți le-am oferit, și că poți face un gest romantic și din lucruri mult mai mici, ce pot părea chiar nesemnificative.

În ochii ei nu vor fi nesemnificative. Adu-i un trandafir atunci când te întorci de la muncă, fă-i micul dejun la pat, fă-i un masaj după o zi stresantă în care a avut mult de stat în picioare, adu-i o surpriză dulce din când în când și cel mai important, asigură-te că-i spui mereu cât de mult însemni pentru ea!


Tags: , , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted July 15, 2019 by profetul in category "Recomandari

Leave a Reply