July 18

Informatii generale despre mierea de manuka

Mierea din Manuka este speciala deoarece este produsa din florile unei singure plante – tufa manuka, o planta nativa care se afla la un milion de kilometri distanta de ceea ce gasiti de obicei in mierea de la supermarket.

Exista atat de multe moduri in care puteti utiliza mierea de manuka, care va poate oferi atat de multe beneficii; asa ca vom discuta pe scurt despre acest aspect.

Bushul manuka a facut parte din peisajul Australiei si al Noii Zeelande timp de mii de ani. Este verde si dur, dar nici macar nu incepe sa atinga celelalte avantaje ale miereii de manuka. Efectuarea de miere de la un singur fel de plante vine cu un gust diferit de miere fata de mierea obtinuta de la mai multe flori.

Se poate spune ca o mica bucata din emisfera sudica se afla in dulapul dvs. in momentul in care aveti in casa miere de manuka. Desi mierea regulata are in ea o cantitate mica de peroxid de hidrogen natural, care ajuta la stabilizarea acesteia, isi poate pierde proprietatile speciale atunci cand este incalzita. Mierea de manuka insa, cu toate acestea, are o suplimentare de ajutor de methylglyoxal (MG).

In cazul in care veti opta pentru un Pachet Miere De Manuka KFactor 16 RAW, veti cunoaste cateva dintre cele mai mari beneficii ale acestui tip de miere importata special din Noua Zeelanda, care este nepasteurizata si fara organisme modificate genetic.

Simtiti dureri in gat? Exista sansa ca mierea si lamaia amestecata cu apa fierbinte sa poata ajuta. Mierea va va linisti gura, iar lamaia in apa fierbinte va va ajuta sa va curatati nasul. Bauturile fierbinti va pot relaxa atunci cand va simtiti acoliti si plini de frig, sau chiar daca doriti doar sa va ingrijiti inainte de a va da un discurs.

Sunteti predispusi la cavitati si alte sensibilitati ale dintilor? Deoarece mierea manuka are proprietati microbiene, ea poate ajuta la ameliorarea cavitatii si a gingivitei.

Un studiu a aratat chiar ca atunci cand participantii au mestecat sau au aspirat miere de manuka, a existat o scadere cu 35% a placii si o scadere cu 35% pentru cei cu gingivita in numarul de locuri care au avut sangerari.

Aceasta miere de manuka va poate remedia si problemele legate de somn. Daca ati suferit vreodata de tulburari de somn, atunci stiti cat de incredibil de frustrant poate fi. Mierea de manuka poate fi leac pentru acest lucru, de asemenea.

Daca adaugati niste miere la un pahar de lapte cald inainte de culcare, elibereaza melatonina, care va ajuta sa va mentineti intr-un somn profund – deci spuneti la revedere la noptile nelinistite.

Mierea de manuka va poate ajuta si cand va confruntati cu acid la stomac sau cu probleme similare. Majoritatea afectiunilor care va afecteaza stomacul, inclusiv cresterea excesiva a intestinului bacterian, refluxul de acid si acidul gastric scazut, pot fi atenuate cu mierea manuka. De ce?

Ei bine, substanta este capabila sa echilibreze acidul din corpul tau. Un studiu a constatat chiar ca mierea poate fi capabila sa lupte impotriva bacteriilor stomacale periculoase (si persistente) clostridium difficile.

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai importatne motive care va pot determina sa consumati miere de manuka. Puteti alege de la Vegis de exemplu un pachet miere de manuka kfactor 16 RAW 500g X 2 WEDDERSPOON.

In incheiere precizam faptul ca toata mierea de manuka de la Wedderspoon este recoltata din regiunile de nord si sud ale Noii Zeelande si este mai apoi produsa printr-un procedeu raw care asigura textura catifelata a mierii si cel mai important, pastrarea intacta a proprietatilor unice.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted July 18, 2019 by profetul in category "Sanatate

Leave a Reply