December 11

Geoana presedinte pentru o seara!

Tags:fraudarea alegerilor 2009, Geoana presedinte pentru o seara!, guess who-noi in anul 2000
Inca odata viata ne-a demonstrat ca Romania este tara tuturor posibilitatilor , Geoana dat castigator de toate sondajele facute , a fost “presedinte ” doar pentru o seara.Se pare ca actualul presedinte a fost sustinut pana si de morti   , Geoana nu s-a gandit sa faca campanie electorala si prin cimitire.Degeaba incearca sa conteste acum Psd-ul alegerile , zarurile au fost aruncate.
Pot spune ca sunt uimit de siguranta cu care Basescu a declarat ca in ciuda sondajelor care il aratau pe Mircea Geoana castigator el va fi presedinte.
Ca bine zicea Guess Who in melodia “Noi in anul 2000″ : Nu ne-am nascut in locul potrivit :)…

August 28

Michael Jackson traieste!…

michael_jackson_bad_cd_cover_1987_cdda
“Michael Jackson traieste” marea aberatie care circula pe internet mai nou.

Am urmarit si eu clipul in care “Michael” ar iesi dintr-o duba.In videoclip nici nu se vede prea bine cel care coboara , oricum ar fi o aberatie , cum i-ar fi eliberat certificatul de deces daca nu il examinau :)).

December 31

Cum sa devii celebru pe facebook…

Craig Lynch are 28 ani si a devenit de curand foarte celebru pe facebook…Cum a reusit ?Acesta a evadat de curand din inchisoare si pe contul sau de facebook isi bate joc de politisti si uploadeaza poze cu el in diferite locatii.
Culmea e ca acesta a dat si un interviu la o televiziune prin telefon :))…Deci e destul de jenant pentru cei care il cauta…
El spune ca nu le va da satisfactia politistilor sa-l prinda si ca se va preda singur ..