January 1

Biletul zilei si cum sa alegi meciurile

Tendinta pariorilor de a face biletul zilei este una accentuata datorita sanselor aparent mai mari pe care le prezinta vizavi de castiguri. Acesta va avea in vedere mereu ponturile cele mai promitatoare pentru fiecare zi, intrebarea in acest caz vizand modalitatea in care fiecare poate face alegerile cele mai potrivite.

E mai usor astazi sa depui un astfel de bilet mai ales ca tipserii cu experienta iti propun diverse variante de astfel de bilete.

Continue reading

Category: Sport | LEAVE A COMMENT
October 25

Steaua-Rapid un derby al extremelor

thumb_size1
Derby-ul din seara aceasta a avut 2 reprize total diferite :una in care Rapid a dominat clar si a marcat iar a doua in care dupa ce a inscris steaua a controlat meciul.Ma asteptam la o victorie a Rapidului , mai ales dupa prima repriza , dupa jocul slab al stelei.

Datorita golului egalizator venit de nicaieri , stelistiiĀ  s-au trezit si au inceput sa atace din toate partile.Rapid a facut pasul inapoi , fiind multumita si de un egal in Ghencea.

Sunt de parere ca puteam castiga acest meci daca am fi fost mai activi in ofensiva in repriza secunda deoarece apararea stelei a fost cam subreda.Bornescu a facut un meci mare salvand echipa noastra in mai multe randuri.Hizo nu a vrut sa riste , dar fara riscuri nu poti nici sa castigi.

Asta e Rapidul nostru.Toate cele bune siā€¦

Hai Rapidu`!

Category: Sport | LEAVE A COMMENT