January 1

Biletul zilei si cum sa alegi meciurile

Tendinta pariorilor de a face biletul zilei este una accentuata datorita sanselor aparent mai mari pe care le prezinta vizavi de castiguri. Acesta va avea in vedere mereu ponturile cele mai promitatoare pentru fiecare zi, intrebarea in acest caz vizand modalitatea in care fiecare poate face alegerile cele mai potrivite.

E mai usor astazi sa depui un astfel de bilet mai ales ca tipserii cu experienta iti propun diverse variante de astfel de bilete.

Optiunile de pariere pe care le ai la dispozitie astazi sunt nenumarate. Gandeste-te ca in fiecare zi au loc mii de evenimente sportive, din zeci de sporturi.

Acum tine de tine si de preferintele tale in ceea ce priveste meciurile pe care le pui pe bilet. Cand dorinta este de a genera castiguri in mod regulat, te va interesa sa afli propunerile tipsterilor, dar si diverse reguli care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele.

Cum alegi meciurile pentru biletul zilei?

Iata cateva informatii care ar putea sa te ajute sa iti sporesti sansele de a castiga la pariuri. De altfel gasesti variante biletul zilei de la Piata de ponturi daca te intereseaza sa ai si un reper privind propunerile pentru astfel de bilete.

Biletul zilei axat pe un singur sport

Incearca aceasta varianta atunci cand plasezi biletul zilei, in functie de sportul pe care il preferi. De ce spun asta? In general nimeni nu exceleaza in mai multe domenii odata. Centrandu-ti atentia asupra unui singur sport dezvolti abilitati mai bune de alegere, practic te specializezi pe respectivul.

O astfel de strategie iti va oferi din cand in cand si pauze de la a paria, necesare pentru a dezvolta noi strategii, pentru a te detasa putin de aceasta pasiune cu risc crescut de a deveni obsesie.

Meciurile cu sanse crescute de castig

Exista aceasta tendinta de a risca la pariere, din dorinta de a castiga cat mai mult. De preferat este sa faci asa cand chiar ai sanse de castig. Un numar prea mare de meciuri pe un bilet nu te avantajeaza. La biletul zilei exista mai multe selectii, iar riscul de a nu te alege cu nimic e mare – practic o selectie pierduta inseamna ca intregul bilet e pierdut.

E bine sa ai incredere in tine si doar atunci cand  simti ca e solida varianta pe care o ai in minte este de preferat sa alegi pariul in cauza. Cota trebuie sa fie potrivita, din nou de preferat sa nu fie exagerat de mica pentru ca nu ai mari avantaje pe termen lung. La biletul zilei sunt potrivite cotele cu valori intre 1.40 si 2.00.

Pariurile pe echipe constante

O chestie pe care iti vei dori sa o urmaresti se refera la echipele care au evolutii constante, deci nu cele cu evolutii oscilante, pentru ca nu poti avea nicio siguranta cand pariezi pe ele. Practic orice eveniment sportiv in care echipa in cauza te-a surprins neplacut e de luat in considerare, trebuie sa te puna pe ganduri.

E valabil mai ales daca e vorba de echipa ta preferata. Nu pariezi pe ea pentru ca e favorita ta, deja te orientezi dupa cele cu sanse de castig, chiar si in conditiile in care e rivala celei pe care pariezi.

Ai in vedere astfel de aspecte cand alegi biletul zilei si gandeste-te inca o data atunci cand esti nesigur pe meciurile alese. Descopera biletul zilei in variantele propuse pe piatadeponturi.ro si sporeste-ti sansele de a castiga.


Tags: , , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted January 1, 2020 by profetul in category "Sport

Leave a Reply