August 24

Cum sa-ti repari iPhone-ul

iPhone-urile sunt probabil cele mai populare telefoane mobile datorita gamei largi de aplicatii performante si sisteme de siguranta dezvoltate cu mai multa atentie decat la alte telefoane, a performantei imbunatatite de la model la model, a design-ului inedit, a camerei foto, ce ofera mai multa claritate, dar si a pretului ridicat la care este disponibil pe piata.

Intr-adevar, iPhone-ul este unul dintre cele mai performante telefoane mobile, la mare concurenta cu Samsung, LG, Nokia, Google, etc, dar ramane, totusi, un dispozitiv extrem de sensibil atunci cand vine vorba de baterie sau de a fi scapat pe jos.

Continue reading

October 18

Pornesti masina cu Iphone!

Am gasit pe net un clipulet care arata cum Iphone poate fi folosit ca telecomanda pentru Viper.Cu aceasta telecomanda poti bloca , debloca si porni masina doar printr-o simpla apasare de buton.

Cum este posibil acest lucru?Se pare ca cei de la Viper au dezvoltat un soft special pentru iphone care ajuta telefonul sa primeasca functie de telecomanda.

Pana acum stiam ca acest smartphone poate fi folosit pentru multe chestii deoarece exista foarte multe programe , dar sa porneasca masina?

November 15

Ofertele de la Cosmote

In ultima perioada tot mai multi oameni am vazut ca isi cumpara cartele Cosmote , inclusiv eu mi-am luat o cartela si am activat optiunea all-in-one.Fata de celelalte retele Cosmote are oferte mai bune la abonamente si la cartele dar exista oare si probleme?De exemplu am auzit de la cineva ca de multe ori este reteaua ocupata:).

As putea sa-mi fac abonament la Cosmote mai ales ca acum putem sa ne pastram numarul chiar daca schimbam reteaua , in cazul meu Orange.Voi ce parere aveti despre aceasta retea?