August 24

Cum sa-ti repari iPhone-ul

iPhone-urile sunt probabil cele mai populare telefoane mobile datorita gamei largi de aplicatii performante si sisteme de siguranta dezvoltate cu mai multa atentie decat la alte telefoane, a performantei imbunatatite de la model la model, a design-ului inedit, a camerei foto, ce ofera mai multa claritate, dar si a pretului ridicat la care este disponibil pe piata.

Intr-adevar, iPhone-ul este unul dintre cele mai performante telefoane mobile, la mare concurenta cu Samsung, LG, Nokia, Google, etc, dar ramane, totusi, un dispozitiv extrem de sensibil atunci cand vine vorba de baterie sau de a fi scapat pe jos.

Carcasa unui iPhone este suficient de sensibila pentru a fi avariata la cel mai mic contact, mai ales iPhone 8 si iPhone X, care folosesc carcase din sticla pentru posibilitatea de a incarca wireless. Display-ul este si el foarte usor de crapat, si fara a se fi actionat prea mult asupra lui mai ales la inlocuire geam iphone 8.

Cat despre baterie, utilizata in mod excesiv, bateria oricarui smartphone poate ceda la un moment dat, iar iPhone nu face exceptie de la aceasta regula. Sa inteleg ca ai trecut printr-una dintre aceste probleme din moment ce esti aici, si cauti o solutie pentru a-ti repara telefonul stricat.

Evident, nu iti ramane alta solutie decat sa-l repari avand in vedere faptul ca un telefon nou nu e accesibil in orice moment pentru buzunarul tau, chiar daca nu ai mai cumpara un iPhone.

Iar la capitolul reparat, varianta de a-l duce la reparatie in baza certificatului de garantie de la Apple iese din discutie, pentru ca daca se conclude ca ai actionat asupra lui, va trebui sa platesti pentru reparatie un pret cu care iti puteai cumpara linistit un telefon nou, ca sa nu mai mentionez faptul ca telefoanele sunt tinute in service in functie de programul companiei; iar optiuni mai rapide decat a astepta o reparatie lunga si costisitoare sunt foarte multe.

Mai ales ca odata cu ascensiunea iPhone-ului pe piata de telefonie mobila, au aparut din ce in ce mai multe centre de reparatii iPhone, gata oricand sa te ajute sa economisesti bani si timp si sa ai telefonul reparat in conditii optime.

Aceste service-uri iti pun la dispozitie experti in materie de reparatii iPhone, astfel incat isi pot da seama in cel mai scurt timp de problema telefonului tau si pot sa o repare ; de exemplu, o schimbare a display-ului nu este mare lucru pentru un tehnician care lucreaza in acest tip de shop.

Ai grija, insa, daca doresti sa alegi aceasta varianta, ca service-ul ales sa se ocupe strict de reparatii pe iPhone, pentru ca , desi cele universale preiau multe alte feluri de telefoane, iPhone are un circuit mai sensibil decat toate telefoanele, iar cea mai mica dauna la placa de baza sau la o alta componenta poate duce la deteriorarea permanenta a telefonului, astfel incat ai fi fortat sa iti cumperi altul.

Poti sa incerci si varianta de a-l repara singur, daca consideri ca ai instrumentele si abilitatile necesare, dar trebuie sa ai multa grija la circuitul telefonului.


Tags: , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted August 24, 2019 by profetul in category "Telefoane

Leave a Reply