June 7

Ce puteti face si vizita in Seychelles?

In ultimii ani, din ce in ce mai multi romani au ales sa plece in vacanta in diferite locuri exotice. Pentru unii, o vacanta exotica repreinta o noutate, in timp ce altii probabil viziteaza in fiecare an diferite destinatii.

Ei bine, pentru cei interesati de o vacanta exotica, Travel Matters are o multime de optiuni, iar o vacanta in Seychelles reprezinta una dintre cele mai interesante solutii.

In cazul in care va surade ideea de a va petrece concediul in Seychelles, in cele ce urmeaza veti afla mai multe detalii interesante despre acest arhipelag minunat.

Frumoasele plaje acoperite de bolovani, junglele virgine, recifele de corali infloritoare si rezervatiile naturale enumerate de UNESCO sunt doar cateva dintre atractiile celor 115 insule de coral si granit ale arhipelagului, care reprezinta varful unui vast podis subacvatic. Seychelle se afla la est de Kenya, langa ecuator.

Aproape jumatate din suprafata totala a acestora este protejata, iar multe dintre insule si atoluri sunt cuprinse in sanctuare marine. Pe pamant, puteti face drumetii montane, puteti sa va bucurati de plajele stanjenitoare, va puteti catara pe stanci, aveti posibilitatea unica de a fotografia flora si fauna unica si de a lua cina specifica bucatariei Créole.

Sarcinile acvatice abunda in apa limpede, azura. Sarbatorile, snorkelingul, navigarea si surful sunt toate de clasa mondiala, iar Seychelles se mandresc cu unele dintre cele mai bogate zone de pescuit din lume.

Insulele interioare grandioase din Seychelles (in primul rand Mahé , Praslin si La Digue ) sunt cele mai dezvoltate pentru turisti, cu multe statiuni de lux de cinci stele. Mahé gazduieste capitala mica, Victoria, precum si aeroportul international, portul de croaziera si frumosul parc national Morne Seychellois.

Pe insula Praslin, puteti explora Vallée de Mai pe lista UNESCO, in timp ce somnorosul La Digue adaposteste unele dintre cele mai uluitoare plaje din lume. Insulele exterioare sunt in principal cozi de nisip joase si insule coraline mici si atoluri. Pescuitul este superb aici, iar pescarii vor gasi case de pescuit exclusive pe insula Alphonse si Atoll Farquhar.

In cazul in care va place sa petreceti foarte mult timp pe plaja, atunci cu siguranta Anse Intendance, Mahé reprezinta locul ideal pentru dvs. Aceasta este fara doar si poate una dintre cele mai frumoase plaje ale Insulei Mahé, si reprezinta un loc favorit de navigare, datorita umflaturilor sale frecvente si valurilor salbatice.

Lipsa unui recif de protectie face ca inotul sa devina putin dur datorita vantului, insa surferii, fotografii si cei care isi doresc sa se bucure de peisaj, vor fi cu adevarat incantati de aceasta plaja.

Asadar, se poate vedea foarte clar in doar cateva randuri, cat de multe locuri frumoase are acest arhipelag de aratat, asa ca in cazul in care intentionati sa petreceti cateva zile departe de casa, departe de stres si de griji; daca doriti sa va deconectati de la gandurile cotidiene, cu siguranta aveti nevoie sa petreceti cateva zile in Seychelles.

Cu siguranta in cazul in care veti opta pentru o vacanta aici, veti dori sa treaca anul cat mai repede pentru a va intoarce si in urmatorul concediu.


Tags: , , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted June 7, 2019 by profetul in category "Turism

Leave a Reply