February 5

Cel mai bun instrument pentru audit seo

Daca sunteti expert seo sau detineti o agentie de optimizare seo, aveti nevoie sa optati pentru seo group buy, pentru a beneficia de cele mai performante unelte si instrumente seo. Unul dintre acestea este instrumentul pentru audit seo, iar in cele ce urmeaza veti afla mai multe detalii.

Instrumentul de audit SEO este un necesar in eficacitatea paginii dvs. de SEO. In cateva minute, aceasta genereaza informatii cheie pentru a va ajuta sa va faceti site-ul mai bun. Unele dintre cele cateva lucruri pe care le masoara includ:

–  SEO Friendly Teste;

–  Google Pagespeed;

–  Etichete HTML;

–  Calitatea continutului;

–  Statistici de text.

Acestea sunt valorile de baza care va vor ajuta sa intelegeti cat de bine functioneaza site-ul dvs. si in ce domenii in special trebuie sa vizati.

SEO Friendly Teste

Ce inseamna pentru un site sa fie prietenos cu SEO? Aceasta depaseste doar postarea de continut de calitate (desi este o parte foarte importanta!).

Exista tot felul de moduri mari si mici, care pot impiedica vizualizarea site-ului de catre motoarele de cautare si, prin urmare, de catre utilizatori. Instrumentul de audit incepe prin a privi cateva din cele mai importante aspecte ale site-ului dvs. pe care nu ati putea fi chiar constienti de.

Ati primit vreodata un avertisment de la Google Chrome pentru a nu accesa o pagina? Acesta va bloca pagina si va va impiedica sa mergeti acolo din cauza unei probleme de securitate.

Folosind instrumentul de audit seo, acesta va asigura ca site-ul dvs. trece printr-o verificare a valabilitatii certificatului SSL. Aceasta este o intreaga gama de protocoale de securitate care ar trebui sa fie in codarea site-ului dvs. sau incorporate in domeniu. Acesta arata lumea ca site-ul dvs. este de incredere!

Google Pagespeed

Cat de repede incarcati site-ul dvs. este o alta metrica cheie pentru SEO. Este important sa retineti ca clasamentele ridicate ale motorului de cautare nu sunt doar o gramada de trucuri. Paginile cu rang inalt sunt cele care ofera continut de calitate pe o platforma care se incarca rapid, este atat interconectata, cat si conectata la alte site-uri web si este in general usor de utilizat.

Cu cat este mai mare indicele de utilizare a site-ului dvs., cu atat va fi mai mare pagina dvs. Exista multe lucruri pe care le puteti face pentru a imbunatati acest lucru, cum ar fi scurtarea etichetelor URL, conectarea la retelele sociale si crearea unei sitemap-uri indexate.

Calitatea continutului

Este foarte comuna pentru multe site-uri web in aceste zile sa se copieze mai mult sau mai putin reciproc. Chiar daca nu faceti acest lucru, multe site-uri au pagini cu mult continut suprapus. Google are, in esenta, ceea ce numesc oamenii o pedeapsa “duplicat continut”. Nu este asa de severa cum o zvonesc unii oameni, dar ceea ce face este sa scada clasamentul site-urilor care fac acest lucru.

Instrumentul de audit seo va ajuta sa vedeti unde puteti suferi de continut dublu, precum si de unde aveti continut unic. Acest lucru va poate ajuta sa reconfigurati aceste pagini astfel incat sa nu fie afectate de pedeapsa cu continut dublu.

La sfarsitul utilizari instrumentului de audit SEO, vor fi rezumate toate aceste informatii pentru a va ajuta sa intelegeti exact ce trebuie sa faceti.

Acesta va indica lucruri cum ar fi lipsa anteturilor H1, continuturile duplicate, meta descrieri duplicate, lipsa termenilor de utilizare / politica de confidentialitate si asa mai departe. Imbunatatirea acestora va va ajuta sa ajungeti rapid pe calea cea buna pentru a va imbunatati platforma web SEO.

Asadar, instrumentul de audit seo dupa cum se poate observa este foarte important, asa ca daca practicati seo este neaparat sa il folositi.


Tags: , , ,
Copyright 2019. All rights reserved.

Posted February 5, 2019 by profetul in category "Webmaster

Leave a Reply