April 19

De ce trebuie sa iti optimizezi site-urile?

Atat cei care tocmai ce au inceput o afacere noua, cat si cei care au o vechime destul de mare pe piata, vor trebui sa vina tot timpul cu ceva nou pentru a-si pastra clientii, si pentru a atrage un numar cat mai mare de clienti noi.

Cu siguranta atunci cand esti nou pe piata, in primul rand trebuie sa ai preturi mai mici decat firmele concurente, insa si calitatea serviciilor pe care le presteaza firma ta, sau a produselor pe care aceasta le vinde, trebuie sa fie una superioara.

Ei bine, preturile mai mici decat ale firmelor concurente, si calitatea superioara a produselor comercializate, se poate sa nu insemne suficient de mult pentru o mare parte din clienti, astfel ca acestia vor cauta produse si in alta parte.

Tot ceea ce trebuie sa faci intr-un astfel de moment, este sa incepi sa duci o campanie de promovare cat mai eficienta, pentru ca intr-un astfel de caz, publicitatea conteaza foarte mult, si te poate ajuta sa atragi clientii spre firma ta.

Deci, atunci cand te gandesti ca a sosit timpul sa iti promovezi afacerea cat mai intens, trebuie sa stii ca vremurile in care se imparteau pliante si fluturasi prin oras, in care se scriau date despre firme, au trecut, si ca acum promovarea se face in alt fel.

Cu siguranta marile companii isi permit sa plateasca sume foarte mari la televiziuni pentru a le difuza tot felul de spoturi publicitare, prin care sa atraga un numar cat mai mare de clienti, insa firmele mici, sau care sunt la inceput de drum, cu siguranta nu vor duce o astfel de campanie de promovare.

In acest caz, o idee foarte buna este aceea de a apela la ajutorul unei firme specializate in optimizarea seo, care poate ajuta firma sa atraga cat mai multi clienti.

Cu siguranta, un astfel de proces de optimizare a site-urilor, va implica o multime de etape optimizare seo, insa specialistii care lucreaza in domeniu stiu ce au de facut, si iti vor optimiza site-ul sau site-urile pentru ca acestea sa aiba traficul dorit, iar astfel numarul de clienti va putea creste.

Avand site-urile optimizate, acestea vor avea o pozitionare foarte buna in pagina de rezultate afisata de catre Google, sau de catre oricare alt motor de cautare. Cu siguranta cei care folosesc aceste motoare de cautare, atunci cand cauta anumite informatii, de regula acceseaza primele 3-4 pagini aparute.

Din acest motiv este foarte important ca site-ul firmei tale sa fie cat mai bine pozitionat in paginile cu rezultate ale acestor motoare de cautare.

In ceea ce priveste SEO, se poate spune ca acest proces poate sa ajute toate motoarele de cautare sa isi faca treaba mult mai bine, insa poate si sa ajute oamenii sa gaseasca toate informatiile imaginile sau produsele de care au mare nevoie.

Deasemenea prin intermediul SEO, firmele mici pot sa concureze cu marile companii de pe piata.

Asadar, este ideal sa alegi o astfel de metoda de promovare, si asta mai ales in conditiile in care nici costurile nu sunt la fel de mari precum cele in care alegi publicitatea la posturile de televiziune sau radio.Copyright 2019. All rights reserved.

Posted April 19, 2017 by profetul in category "Webmaster

Leave a Reply